Volg je bezitBinnen Olijslager bieden we graag totaaloplossingen. Daarom zijn we sinds november 2020 dealer van Regent Mobile, leverancier van volgsystemen. Dankzij deze samenwerking, bieden we je de mogelijkheid je bezittingen te volgen. 

Als bedrijf investeer je in bezittingen/goederen en Olijslager begrijpt dat je daar zuinig op bent. We leveren daarom verschillende track & trace producten, waarmee je altijd kunt zien waar je machine(s), auto(‘s), aanhangwagen(s) of andere belangrijke bezittingen staan. Handig in geval van diefstal maar ook voor het terugvinden van bezittingen binnen je eigen bedrijf. 
Producten

Olijslager biedt voor het beveiligen en volgen van je bezittingen 3 verschillende producten: GeoTAG, GeoTAG XL en Connect Easy Fix. Met deze producten kun je je bezittingen via track & trace volgen door in te loggen op het portaal op de Olijslager website. 
GeoTAG en GeoTAG XL maken gebruik van een interne accu, Connect Easy Fix is geschikt voor objecten die een eigen accu (10-30V) hebben. Alle producten maken bij het volgen van je bezittingen gebruik van een GPS-signaal.

Prijzen (excl. BTW)

GeoTAG
Aanschafprijs:            €140,00
Licentie inlogportaal:  €60,00 per jaar

Prijzen (excl. BTW)

GeoTAG XL
Aanschafprijs:            €199,00
Licentie inlogportaal:  €60,00 per jaar

Prijzen (excl. BTW)

Connect Easy Fix
Aanschafprijs:            €199,00
Licentie inlogportaal:  €84,00 per jaar

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende producten vind je op de productpagina’s van GeoTAG, GeoTAG XL en Connect Easy Fix. Wil je liever uitleg van een van onze collega’s, vul dan het contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

Bestellen

Het bestellen van deze producten kan op 3 manieren:

  1. Online via de webshop, waarna onze collega’s contact met je opnemen over de installatie. 
  2. Via het contactformulier. Onze collega’s nemen dan contact met je op om de order in te voeren en je te voorzien van verdere informatie.
  3. Aangeven bij je contactpersoon binnen of buiten de vestiging dat je interesse hebt. Onze collega’s van de klantenservice nemen dan contact met je op.

Installatie

Heb je een GeoTAG of GeoTAG XL aangeschaft, dan kun je die zelf eenvoudig installeren met de meegeleverde installatiehandleiding. De Connect Easy Fix moet worden ingebouwd door een professional. Onze collega’s van de klantenservice, bereikbaar via telefoonnummer 0528-729350 of info@olijslager.nl, kunnen je informeren over de installatie- of inbouwkosten van de verschillende producten.

De GeoTAG, GeoTAG XL en de Connect Easy Fix moeten altijd eerst geactiveerd worden voordat je ze kunt volgen in je portaal. Onze collega’s van de klantenservice nemen hiervoor contact op na de aanschaf van het product.