29157001.jpg

Geo tag

Artikelnummer:
29157001
REGENT GEO TAG

Productinformatie

GeoTAG

Klein en krachtig! Deze professionele tracker registreert locaties, snelheden, draaiuren en beweging op een eigen interne accu.

Deze GeoTAG device bevat een interne accu waarop gemiddeld 5.000 locaties bepaald kunnen worden. De GeoTAG is waterdicht en de accu is oplaadbaar via een (waterdichte) micro-usb aansluiting. In de praktijk betekent dit een werkingsduur op geladen accu van ongeveer 2 tot 5 jaar.

Bevestig de GeoTAG op een onopvallende plek. Je kunt hiervoor gebruik maken van een verlijmingskit, zoals de Soudal Fix ALL Turbo Kit. Na installatie kun je je bezittingen volgen via het inlogportaal of met de Regent Mobility app.

Installatie en ingebruikname

Je kunt de GeoTAG eenvoudig zelf installeren met de meegeleverde installatiehandleiding. Mocht je de installatie willen uitbesteden aan onze collega's van Olijslager Techniek, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice (0591 - 633600).

De GeoTAG moet altijd eerst geactiveerd worden voordat je hem kunt volgen in je portaal. Onze collega's van de klantenservice dragen hier zorg voor, en nemen contact met je op zodra jij deze hebt aangeschaft. Nog geen contact gehad, maar wel een GeoTAG in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0591- 633600.

Variant

De GeoTAG is ook te verkrijgen in een XL variant. Dankzij het extra sterke GPS signaal, kan de XL variant binnen en buiten gebruikt worden.