Waarom OlijslagerSnelle levering

Olijslager wordt geroemd om de snelle levering. Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Vanuit een verkooppunt kan in overleg nog dezelfde dag geleverd worden.

Gewoon dichtbij

Met 17 Verf verkooppunten in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel is er altijd een Olijslager verkooppunt bij je in de buurt. Bovendien staan we met onze kennis en ervaring naast de vakman om oplossingen te bieden.

Oplossingsgericht

Het succes van onze klanten zit ‘m vaak in kleine dingen. Op tijd producten ontvangen zodat vakmensen niet stilstaan en de productiviteit maximaal is. Of het juiste advies krijgen als dat nodig is. Olijslager medewerkers begrijpen wat de vakman bezighoudt. We staan met onze kennis en ervaring naast de vakman. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Betrouwbaar

Sinds de start van ons bedrijf, meer dan 65 jaar geleden, staat Olijslager voor optimale dienstverlening. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren je graag bij productkeuzes, geven kleuradvies en brengen je op de hoogte van veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij je bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking

Wij vinden dat samenwerking ook leuk moet zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld lekkere koffie op het verkooppunt en maken we graag tijd voor een praatje.

Totaalleverancier

Olijslager levert een compleet assortiment verf- en non-paint producten voor professionele schilders en Doe Het Zelf winkels. Samenwerking met Schriever voor bouw- en industriespecialiteiten, Stucshop voor afbouwproducten, Probin als technische groothandel en Glaslinq als glasgroothandel maakt ons professionele assortiment nog breder.