29157002.jpg

Geo tag xl

Artikelnummer:
29157002
REGENT GEO TAG XL

Productinformatie

Geo Tag XL

Extra Krachtig! Deze GeoTAG XL tracker bevat een interne accu waarop meer dan 5.000 locaties bepaald kunnen worden. De GeoTAG XL is waterdicht en de accu is oplaadbaar via een (waterdichte) micro-usb aansluiting. In de praktijk betekent dit een gemiddelde werkingsduur op geladen accu van 2 tot 5 jaar.

Dankzij de extra sterke GPS en Sigfox antennes communiceert deze module zelfs nog op de lastigste plekken en is hij zowel binnen als buiten te gebruiken. Hierdoor beheer je altijd en overal jouw objecten en bezittingen.

Bevestig de GeoTAG XL op een onopvallende plek. Je kunt hiervoor gebruik maken van een verlijmingskit, zoals de Soudal Fix ALL Turbo Kit. Na installatie, kunt je je bezittingen volgen via het inlogportaal.

Installatie en ingebruikname

Je kunt de GeoTAG XL eenvoudig zelf installeren met de meegeleverde installatiehandleiding. Mocht je de installatie willen uitbesteden aan onze collega's van Olijslager Techniek, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice (0591 - 633600).

De GeoTAG XL moet altijd eerst geactiveerd worden voordat je hem kunt volgen in je portaal. Onze collega's van de klantenservice dragen hier zorg voor, en nemen contact met je op. Nog geen contact gehad, maar wel een GeoTAG XL in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0591- 633600.

Variant

De GeoTAG XL is ook te verkrijgen in een kleinere variant, die alleen buiten gebruikt kan worden.