VAST-R® Folie tape basic

Folie tape basic

Artikelnummer:
60001003
Typenummer:
Folie tape
Artikel GTIN:
8714672002621
O2 STOP TRANSPARANT TAPE 7,5CMX25MTR

Productinformatie

VAST-R® Folie tape basic
VAST-R® Folie tape basic is een enkelzijdige tape voor het wind en waterdicht afplakken van overlapnaden en repareren van beschadigingen. VAST-R® Folie tape basic is voorzien van een wapeningsnet waardoor deze zeer sterk is en bovendien eenvoudig af te scheuren is.
Toepassing
VAST-R® Folie tape basic kan worden toegepast voor het afplakken van naden of repareren van PE folies. In verband met een goede lucht en dampdichting bij dampremmende folies, de nieten altijd afplakken ook als er een knellat over de nieten wordt aangebracht.
Verwerking
VAST-R® Folie tape basic moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, om een goede hechting te waarborgen. Breng VAST-R® Folie tape basic op het midden van de naad / overlap aan en strijk deze goed aan.waardoor deze zeer sterk is en bovendien eenvoudig af te scheuren is.
Toepassing
VAST-R® Folie tape basic kan worden toegepast voor het afplakken van naden of repareren van PEfolies. In verband met een goede lucht en dampdichting bij dampremmende folies, de nieten altijdafplakken ook als er een knellat over de nieten wordt aangebracht.
Verwerking
VAST-R® Folie tape basic moet worden aangebracht op een stof en vetvrije, droge ondergrond, omeen goede hechting te waarborgen. Breng VAST-R® Folie tape basic op het midden van de naad /overlap aan en strijk deze goed aan.

Eigenschappen

  • breedte
  • 75 mm
  • lengte
  • 25 mtr
  • temperatuur (bestendig)
  • -10 - 70 °C
Binnenzijdebuitenzijde