Sigma buitengewone najaarsacties! - News

Voordelige actiebundels met Sigma S2U Allure tijdens de Sigma Buitencampagne. 

Tot en met 29 september profiteer je tijdens de Sigma Buitencampagne van aantrekkelijk geprijsde bundels met Sigma S2U Allure. In het Sigmagazine vind je een compleet overzicht van de actiebundels. Vraag in één van onze verkooppunten naar de actievoorwaarden.

Sigma S2U Allure

Sigma S2U Allure is de meeste duurzame lak voor buitenhoutwerk. Het beschermt houtwerk tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. 

Kenmerken Sigma S2U Allure

  • Optimale bescherming tegen extreme weersomstandigheden dankzij Extreme Protection Technology
  • Uitstekende kleur- en glansbehoud
  • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C
  • 51% biobased product conform ASTM D6866
  • ‘Schildervrije’ garantietermijn tot wel 10 jaar mogelijk*

     

Dual Guard System (DGS)

DGS is het bindmiddel dat Sigma S2U Allure zijn lange levensduur geeft. Het is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt. En dat verbetert de duurzaamheid en de glans tot wel 50%. Die unieke bescherming biedt alleen Sigma S2U Allure. Dankzij de extreme duurzaamheid ben je met S2U Allure Gloss voor jáááááren klaar. 

Duurzame keuze

Sigma is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten, uiteraard met behoud van de superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Sigma S2U Allure Gloss is 51% biobased (volgens de norm ASTM D6866). Daarnaast heeft de S2U Allure het DUBOkeur voor duurzaam bouwen, waarmee het tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort.

*vraag naar de garantievoorwaarden