Main Picture

Handpad

Artikelnummer:
33744800
Typenummer:
7448+
Artikel GTIN:
04046719772711
3M-SCOTCH BRITE HANDPAD FIJN 7448 (20)

Productinformatie

Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ is speciaal ontwikkeld voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen. In tegensteling tot fijn staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Ze zijn flexibel en gaan lang mee. ebruik Scotch-Brite™ Ultra Fine handpad 7448+ in plaats van fijne staalwol voor het voor- en nabewerken van metalen oppervlakken en voor de voorbereiding van ondergrond voor schilderen.

Scotch-Brite Ultra Fine pads zijn gevuld met dicht gestrooide siliciumcarbide schuurkorrels, een zeer scherp synthetisch materiaal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals bij verfvoorbereiding. De dicht opeen geplaatste partikels leveren een consistente, uniforme schurende werking gedurende de hele levensduur van de pad en het mineraal valt sneller uiteen dan aluminiumoxide voor een superieure finish. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig, waardoor de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.
Ultra Fine finishing levert beter resultaat dan staalwol. Efficiënt voor reinigen, blenden, voorbereiden en finishen op metaal, hout, kunststof en composieten