Waarom Olijslager

Snelle levering
Olijslager wordt geroemd om de snelle levering. Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Vanuit een verkooppunt kan in overleg nog dezelfde dag geleverd worden.

Gewoon dichtbij
Met 17 verkooppunten in Friesland, Groningen en Drenthe is er altijd een Olijslager verkooppunt bij u in de buurt. Bovendien staan we met onze kennis en ervaring naast de vakman om oplossingen te bieden.

Oplossingsgericht
De medewerkers van Olijslager begrijpen wat de vakman bezighoudt. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Betrouwbaar
Sinds de start van ons bedrijf, meer dan 65 jaar geleden, staat Olijslager voor optimale dienstverlening. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren u graag bij productkeuzes, geven kleuradvies en brengen u op de hoogte van veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij u bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking
Wij vinden dat samenwerking ook leuk moet zijn. Daarom bent u altijd welkom voor een kop koffie of gewoon een praatje.

Totaalleverancier
Olijslager levert een compleet assortiment verf- en non-paint producten voor professionele schilders en Doe Het Zelf winkels. Samenwerking met Schriever voor bouw- en industriespecialiteiten en Stucshop voor afbouwproducten maakt ons professionele assortiment nog breder.

Citaat van een klant:
"Het gaat allemaal zo vanzelf en Olijslager biedt net iets extra" (Schildersbedrijf Lensen in Meppel)